Husbilsförsäkring logo

Husbilsförsäkring bakgrund

ICA husbilsförsäkring


För dig som letar efter en bra husbilsförsäkring så är ICA Försäkring ett ypperligt val att överväga.

Varför skall man välja ICA Försäkring?

Välj ICA för en trygg husbilssemester där du får omfattande skydd för både husbilen och förvarade tillhörigheter, läckageskydd, ersättning vid semesteravbrott, noll självrisk vid djurkollision, extra förmåner som Trafikolycksfall och Krishjälp, samt unika bonusförmåner för lojala ICA-kunder.

Detta täcker husbilsförsäkringen

Försäkra dig om en trygg husbilssemester med ICA. Med deras husbilsförsäkring kan du och din familj se fram emot en bekymmersfri tid på vägarna. Har du minst halvförsäkring hos dem blir din ekonomiska börda lättare om olyckan skulle vara framme - du betalar aldrig mer än 1 500 kronor i självrisk om rutan måste bytas. Dina och din familjs tillhörigheter som förvaras i husbilen är dessutom försäkrade upp till ett värde av ca 22 500 kronor.

Väljer du ICA:s helförsäkring får du ett ännu mer omfattande skydd. Med detta alternativ ingår ett läckageskydd om det börjar läcka från vattentanken eller ledningar i din husbil. Skulle du tvingas avbryta din husbilssemester i förtid på grund av skador på husbilen kan du räkna med ersättning för semesteravbrott. Detta innebär att du kan få upp till 500 kronor per dygn i form av presentkort till ICA-butikerna och Apotek Hjärtat, eller 300 kronor per dygn i kontantersättning.

Men det är inte allt. ICA går ett steg längre för att belöna dig som är en trogen kund. Om du samlar dina försäkringar hos dem – kanske husförsäkring, bilförsäkring och husbilsförsäkring – kan du se fram emot extra ICA-bonus och stammispoäng på hela försäkringskostnaden. Dessutom, om du skulle kollidera med ett djur och får skador på husbilen för över 1 000 kronor, gäller försäkringen hos ICA utan självrisk. Detta är inte bara en försäkring – det är ett partnerskap för trygghet på vägen.

Husbilsförsäkring hos ICA Försäkring

Omdöme av ICA Försäkring husbilsförsäkring

Husbilsförsäkring bakgrund
Intresserad av ICA Försäkring?

SE DITT PRIS